Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Onze krachten

Korte lijnen, heldere afspraken en goed werkgeverschap. Dat is waar wij bij Europrofessionals voor staan. Met een enthousiast en betrokken team van (internationale) medewerkers werken we dagelijks aan de oplossing van personele vraagstukken bij bedrijven in Oost Nederland.

#1

Kwaliteit van onze uitzendkrachten

Door goede werving en selectie, begeleiding en kleinschalige huisvesting houden wij het verloop laag en de uitzendkrachten fit en tevreden.

#2

Eerlijkheid

Eerlijkheid kent geen grenzen. Daarom zorgt Europrofessionals voor een goed loon voor de uitzendkrachten conform jullie eigen cao. Daarnaast informeren wij ze over de wet- en regelgeving, de rechten en de plichten en over de normen en waarden die bij het werken in Nederland horen.

#3

Persoonlijk en toegankelijk

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dat is belangrijk. Onze uitzendkrachten hebben een vast contactpersoon die klaar staat wanneer er vragen en/of onduidelijkheden zijn. De lijnen zijn kort en persoonlijk. Dit geldt ook voor u als opdrachtgever.

#4

Flexibiliteit

Ondanks een nauwkeurige werving en selectie kan het voorkomen dat de uitzendkracht toch niet bij uw bedrijf past. Dan schakelen wij snel en zorgen we voor een passende oplossing. Omdat iedere situatie uniek is, zullen wij met u afstemmen wat de beste oplossing voor u is.