Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Hoe wij de juiste persoon met uw wensen matchen

Uiteraard moet een uitzendkracht passen bij uw bedrijf. Maar andersom is voor ons niet minder belangrijk. Juist om er uiteindelijk voor zorgen dat hij of zij nóg beter bij uw onderneming past. Hoe? U leest het hieronder.

Stap 1

De opdracht definiëren

U bent op zoek naar extra capaciteit. Samen inventarissen wij uw arbeidsbehoefte. Door middel van vragen inventariseren wij het profiel en de bijbehorende competenties. Daarbij zoeken we vooral naar waar u als werkgever waarde aan hecht. Idealiter doen we dit in een persoonlijk gesprek bij u op locatie. Zo kunnen we met eigen ogen zien wat er verwacht wordt van de nieuwe uitzendkracht. Daarnaast bespreken we de voorwaarden en richten we een tijdspad in. Om een uitzendkracht te kunnen werven zijn de arbeidsvoorwaarden van wezenlijk belang. Europrofessionals betaalt al haar uitzendkrachten conform de geldende cao bij uw bedrijf.

Stap 2

Het tijdspad inzichtelijk maken

Nadat alle relevante informatie verzameld is wordt er een tarief afgesproken en een tijdspad uitgezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vanaf dit moment vindt er intensief contact plaats. Iedere opdracht is uniek, en dus het tijdspad ook. De communicatie hierover stemmen we met u af.

Stap 3

Recruitment

We hebben alle informatie die we nodig hebben en gaan nu op zoek naar een perfecte kandidaat. We beschikken over een eigen database waardoor we snel kunnen schakelen. Wanneer we geen beschikbare of geschikte kandidaten hebben, gaan we de opdracht extern uitzetten. Dat betekent een vacaturetekst opstellen, en verspreiden binnen ons eigen netwerk. Daarnaast zullen we de vacature delen via social media en jobboards.

Vervolgens nemen we contact op met alle kandidaten, voeren we sollicitatie gesprekken en controleren we het niveau van een taal ( Engels, Duits of Nederlands). Ook de ervaring wordt doorgesproken en indien mogelijk zullen we referenties inwinnen bij de vorige werkgevers.

Na de sollicitatie gesprekken selecteren we de juiste kandidaat en/of kandidaten en informeren we u.

Stap 4

Huisvesting

Nadat wij overeenstemming hebben bereikt over de kandidaat volgt de procedure van huisvesting en vervoer. De uitzendkracht wordt goed opgevangen en ontvangt alle benodigde informatie. Al onze woningen zijn SNF – gecertificeerd en voldoen aan alle eisen. Wij kiezen heel bewust voor kleinschalige huisvesting. De kamers zijn voor maximaal 2 personen ingericht. De huizen zijn volledig gemeubileerd en uitgerust. We besteden veel aandacht aan de leefomstandigheden voor onze medewerkers. Voor woon-werkverkeer stellen wij personenauto’s ter beschikking van maximaal 5 personen per auto.

Stap 5

Begeleiden en opleiden

Europrofessionals zorgt goed voor de uitzendkrachten. Wij helpen bij het verkrijgen van een BSN nummer en/of het openen van een bankrekening. Wij assisteren bij huisarts bezoeken en helpen bij het vertalen van documenten. Daarnaast hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo kunnen ze nieuwe kwalificaties halen en ervaring opdoen. Werk gerelateerde certificaten als bijvoorbeeld een VCA-, heftruck - of reachtruck certificaat kunnen via Europrofessionals behaald worden. Onze EU coördinatoren zijn altijd bereikbaar en staan klaar om te helpen. Dit wordt door onze uitzendkrachten en opdrachtgevers enorm gewaardeerd.

Uitzendkracht blij, u blij

Wat werkgevers over Europrofessionals zeggen

arrow-left-withbg arrow-right-withbg copy
Speciaal voor u

Een handige whitepaper

Leer hoe Europrofessionals uw onderneming aan de geschikte kandidaten kan helpen. Handig om te hebben én om te delen met uw collega’s!