Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Europrofessionals is een betrouwbaar bureau dat kwalitatief goede mensen beschikbaar stelt. Daarnaast zijn de medewerkers goed bereikbaar en wordt er snel geschakeld.

Martin Selen Voorman Orion Beton

Martin werkt als voorman bij Orion Beton. Hij heeft een breed takenpakket. Naast de verantwoordelijkheid over een eigen ploeg stuurt hij de dagelijkse gang van zaken aan, zoals; planningen, kwaliteitszaken en ad hoc problemen en natuurlijk de mensen. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor de uitzendbureaus. Omdat hij tweetalig is, Pools en Nederlands, fungeert Martin tevens als tolk op de vloer mocht dat nodig zijn. “Bij Orion Beton werken we met Poolse krachten en Europrofessionals onderscheidt zich echt. Ze zijn heel goed bereikbaar (24/7) dus ook buiten kantoortijden indien dat nodig is. Ze hebben goed gemotiveerd personeel en niet onbelangrijk, binnen een dag of 2 is alles geregeld.

Martin is erg tevreden over de laagdrempeligheid en de manier waarop Europrofessionals zaken regelt. Snel, duidelijk en probleemoplossend. “Verder komen wij elkaar vaak tegen bij de regionale trots FC Twente. Ik heb een deel van onze uitzendkrachten voor teambuilding meegenomen naar een wedstrijd van FC Twente. Hier kwam ik Martin ter Elst van Europrofessionals tegen en die heeft de jongens op een biertje getrakteerd. Dit wordt zo enorm gewaardeerd door de jongens. En ook door mij trouwens. Ook dat is Europrofessionals.